nojee

tiistaina

We Are One

Nää päivät luetaan sellasiks, joita pitäis olla enemmän. Tein (melkein) ylläri reissun Lahteen, Ampparin luokse. Ja koska dösäaikataulut ei voi soveltua pinja-aikatauluihin, niin reissu oli vain parin tunnin mittainen. Mutta parempi se kun ei-ollenkaan mittainen ! Ja kuitenki siellä takas jo ( vasta ) perjantaina. Mau, toi nainen on saanut mut maukumaan.


Asunnosta ei oo viel kuulunut mitään. Broidin piti viedä yks paperilappunen jonnekki toimistolle tänään, mut saikohan se sitä toimitettua loppuun asti..? Ja iy, tällä hetkellä mun kädet maistuu todella kamalta, ku niissä on ihme bodybutteria, mutta tuoksu on suklainen ah <3  ( ihan näin asiasta kukkaruukkuun ) .



 Ulkona on niiiiin kivan keväinen ilma! Fiiliski nousee pilviin aina ku on aurinko, ja lämmintä ja uiiiiii. Ja koska parin viikon päästä ( =kohta ) on koeviikko ni stressi nousee taas huiimasti. Tälläi keväisin tunteet näköjään menee laidasta laitaan :D mut tota koeviikkoa ei niinkään tarvitse stressata, kuten edellestä, ko toi on helpommanpuolinen.
^ ja tosta otetaan maanantain 2.1 kuvis, ja perjantain 2.1 pois. Onse lukio niin rankkaa.



Aikasemmin sain hienosti idean alkaa kelaa et minkälaista on elokuva-ala, joten heipäheii. Tämä tyttö alkaa katsoa elokuva-alan tarjontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

c: !