nojee

lauantaina



Tadadaa, Nälkäpeli!

Alle parisen kuukautta tuohon,
eikä sitä oo odotettu ku päälle vuos (:
1. kirjan tuosta luin vuosi pari sitten,
ja loput osat odottaa ilosesti.
Leankaa ollu suunnitteil mennä kattoo tuo,
että saa nähä et tuleeko siitä leffaanmenost
tälläkään kertaa mitää ku me nyt ollaan mitä ollaan <3

Perjantain matikankokeesta vaan sen verran, että toivottavasti läpi meni. Mitään muuta en pyydä. Mutta saa sitte nähdä, koevastaukset oli vähän omalaatuisia kuten aina. Vähä sellane fiilis, et suurimman osan kokeista joudun uusimaan, niiku vaikka; ruotsi, matikka ja kemia... Ne on vaa sellasii, mitä mun pienet aivonystyrät ei tajua :c Tietenki ihanteellisinta olis, et kaikki menis läpi, mut jos niin sanon, ni ääni mun päässä sanoo ''usko unelmiis''.

Kokeen jälkee nokka kohti Lauran taloa (#Ami, Kata, Vilma). Ami ja Kata tuli tuntemattomasta syystä myöhemmin, ja oltii ehditty kattoo jo yks leffa; Funny Games. Ami tuli sen lopussa, ja Kata tuli ku toinen oli jo loppunu, joten se ei nähny yhtää leffaa mikä on aika surku :c En pahemmi muista sen jälkimmäisen leffan nimeä, mutta onneksi on olemassa google! ..Pienen etsinnän jälkeen leffan nimeksi paljastui Uhka. Perustui kuulemma tositapahtumiin.. Suosittelen ehdottomasti katsomaan, jos löydät!

Laura, Pinja, Vilma
Ami kivasti siellä niin piilossa on
Kata ja meitsiiii hienolla käteenvedolla 
Ja koska mulla on tää ''kalju'' nykyään, ja Laura omistaa paljolti erilaisia peruukkeja, niin ne sai hienon idean ja laitto mut kokeilee pari erilaista peruukkia. Tuli sit kokeiltuu mm vaaleanpunaista, ja pitkiä vaaleita. Täytyy sanoo että olin itse komistus, vaikka kuvia ette tule näkemään (: liian tujua materiaalia tein herkille silmille.

2 kommenttia:

c: !